Het gemak van EVA Examensoftware

 webbased software voor persoonscertificering 

Met EVA examensoftware organiseert u het totale proces rondom examenafname en persoonscertificering. Van inschrijving tot certificatencontrole. 

Gemaakt voor de praktijk

EVA examensoftware is in eerste instantie ontwikkeld voor de Stichting Industriele Reiniging (SIR) voor de persoonscertificatie van medewerkers in de industriele reiniging. 15 Jaar van doorontwikkeling heeft van EVA Examensoftware een zeer compleet en uitgebreid pakket gemaakt voor het inrichten en managen van persoonscertificeringstrajecten voor diverse sectoren. Inmiddels wordt het pakket in diverse talen en landen aangeboden. 

 

Examen-administratie

De examen-administratie vormt de kern van EVA. Een opleider of examenbureau kan hier in een paar stappen een examen aanvragen voor een bepaalde datum. Als organisator kunt u examinatoren en toezichthouders aan examens toewijzen of dit door de team matchings-module automatisch laten doen.

Module Examen-administratie
 

Examenbeheer

Met examenbeheer beheert u de verschillende examensoorten en vragenpools. De examenvragen worden automatisch willekeurig genomen uit een pool van vragen. Daarbij houdt het systeem rekening met de verdeling van de vragen over toetstermen.

Module Examenbeheer
 

Examen Afnemen

Bij een examen is minimaal een toezichthouder (gecommitteerde) aanwezig. Deze heeft een overzicht van de kandidaten op zijn tablet of telefoon: het scoreboard. Daarmee kan hij kandidaten individueel activeren of blokkeren en het hele examen starten of stoppen.

Module Examen Afnemen
 

Certificaten en Statistieken

Zodra een examen is afgewerkt, worden resultaten opgenomen in de EVA database. Op basis van deze gegevens kunnen statistieken worden genereerd en kan achterhaald worden of een kandidaat een bepaald certificaat behaald heeft. 

Module Certificaten en Statistieken

Interesse in EVA Examensoftware? 

Vraag een demo aan